Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 29.03.2024, 08:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


13:01
Відкриття VI Всеукраїнської школи майстерності.

15 серпня сорок учасників з семи областей України зібрала разом довгоочікувана і хвилююча подія: саме у цей сонячний серпневий день в музеї розпочала свою роботу VI Всеукраїнська школа майстерності для творчих людей з особливими потребами. На урочистому відкритті з вітаннями та напутнім словом до учасників звернулися секретар міської ради Кикоть М.Ю., начальник відділу культури шепетівського міськвиконкому Джус С.М., директор музею М.Островського Никонова Н.В., президент ВГО «Народна академія творчості інвалідів» Александрова О.І. 
Гучними оплесками зустрічали викладачів цьогорічної школи майстерності: дитячу поетесу, члена Національної спілки письменників України Шмурикову Ніну Миколаївну, художника та поета Тарасенка Олексія Павловича, молоду та творчу журналістку Аллу Захарець, які приготували для учасників майстер-класи з безцінними порадами та знаннями. Насичена програма Школи була спрямована на видання дитячої збірки, тому усі заняття містили професійні поради від викладачів: як написати цікавий твір для дітей, створити цікаву ілюстрацію, що вабила б дитяче око, які «підводні камені» можуть очікувати на авторів під час роботи. Кожен викладач школи майстерності, як справжній митець своєї справи, намагався порадити , показати і навчити найважливішому і найцікавішому у своєму курсі.
Із захопленням учасники зустріли щойно виданий мистецький альманах, який вмістив роботи учасників за всі минулі роки проведення Всеукраїської школи майстерності. 
Щодня, по звершенні занять, на учасників чекала розважальна програма: екскурсії музеєм, музейний інтерактив «Знайомство через предмет», театралізоване свято «От і Спас – йде вже літечко від нас!», творчий вечір поетів Леоніда Жмурка та Сергія Доскача.
Вже вшосте Всеукраїнська школа майстерності об’єднує в музеї М.Островського людей з різних куточків України – Сходу та Заходу, Півдня та Півночі. За усі роки її проведення учасниками були таланти з Львівщини, Івано-Франківщини, Волині, Хмельниччини, Житомирщини, Київщини, Сумщини, Полтавщини, Дніпропетровщини, Кіровоградщини, Запоріжжя, Донеччини, Одещини, Херсонщини та Криму. І цього року учасники приїхали з Львівської, Хмельницької, Київської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Івано-Франківської областей. І на тлі сьогоднішніх подій, які відбуваються у нашій країні, це свідчить про те, що ми є один народ – український від Сходу до Заходу, від Півдня до Півночі і у кожного з нас в серці живе Україна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 376 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0