Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Декабрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 26.04.2024, 20:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


13:27
«Слово на камені. Мацеви як джерело вивчення локальної єврейської історії в Україні».

Співробітники Музею пропаганди постійно досліджують нові актуальні теми, проводять паралелі між минулими та сучасними історичними подіями, спростовують радянсько-російські наративи та беруть участь у заходах, щоб поділитися своїми науковими результатами та досвідом 

Так, наша музейниця була запрошена на онлайн-зустріч з учасниками полтавського ульпану, яку організувала пані Євгенія Ноженко, з презентацією на тему «Слово на камені. Мацеви як джерело вивчення локальної єврейської історії в Україні».

Під час зустрічі розглянули питання про походження традиційних мацев, їх регіональних відмінностей у контексті європейського єврейства, взаємовпливи українсько-єврейських культур, що особливо помітно у стилістиці та символіці художнього оформлення надгробків.

Провели історичні паралелі із сучасною терористичною політикою РФ. Поговорили про такі міфи роспропаганди, як: «українські нацисти», «антисемітські настрої в Україні» тощо, які продукує дезінформаційна машина РФ.

Попри всі намагання ворога переписати нашу історію, їм нічого не вдається, адже ми знаємо правду, йшли своєю історією разом. Зокрема, як українці в страшний час Голокосту намагалися допомогти та врятувати, так і євреї сьогодні допомагають українцям боронити суверенітет України - держави, що стала домом для свободолюбивих людей.

Разом до перемоги 

#музейпропаганди #музейпропаганди_лекції #лекція #онлайнзустріч #онлайн #ульпан #євреї #українці #мацеви #історія #досвід #музей #музейшепетівка #дослідження #науковапраця #наука #російськапропаганда #пропаганда #міфи #підтримкаукраїнців #разомдоперемоги

На зображенні може бути: 3 людини та текст «музей пропаганди юляя наталья козий соколовська H... дан светлана онлайн-зустрич 3 учасниками полтавського ульпану»

Переглядів: 83 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0