Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Четверг, 25.04.2024, 07:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


12:32
ПРО НАШИХ... Історія 35

Охріменко (Кривець) Алла Григорівна народилася в смт Гриців Шепетівського району в родині вчителів.

Закінчила Орлинецьку ЗОШ Шепетівського району із золотою медаллю, а згодом - Київський державний університет ім. Тараса Шевченка (географічний факультет за спеціалізацією «менеджмент туризму»). Працювала в туристичній фірмі «Енерготур», а згодом вступила до аспірантури Ради по вивченню продуктивних сил України Національної академії наук України. Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему: «Удосконалення територіальної організації рекреаційного комплексу Подільського регіону».

У грудні 2001 р. перейшла працювати на посаду викладача в Київський університет туризму, економіки і права, отримала вчене звання доцента. В Київському національному економічному університеті здобула другу вищу освіту за спеціальністю «фінанси і кредит» і перейшла на на посаду доцента в Київський національний торговельно-економічний університет, де й працює дотепер на посаді доцента кафедри готельно-ресторанного бізнесу.

Здійснює підготовку студентів за спеціальностями: «туризм», «менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», «готельно-ресторанна справа», викладає дисципліни «Економіка готелів і ресторанів», «Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі». Забезпечує закордонну практику студентів університету у суб’єктах готельно-ресторанного бізнесу Італії та Словаччини.

Опубліковано більше сотні наукових і навчально-методичних праць, в тому числі дві одноосібні монографії, 6 англомовних статтей у виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science, навчально-методичні посібники з грифом Міністерства освіти України.

З 2019 є експертом новостворенного Національного агенства забезпечення якості вищої освіти за спеціальностями: менеджмент, публічне управління і адміністрування, готельно-ресторанна справа, туризм, а з 2020 р. – експертом Міністерства освіти і науки України для проведення оцінювання ефективності діяльності закладів вищої освіти в частині проведення ними наукової (науково-технічної) діяльності за науковим напрямом «Суспільні науки» та член редакційної колегії наукового видання «Університетські наукові записи».

У жовтні 2020 р. в спеціалізованій вченій раді при Київському національному торговельно-економічному університеті захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук на тему «Управління національною туристичною системою».

Зображення може містити: 1 особа, стоїть та крупний план

Переглядів: 249 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0