Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 26.04.2024, 02:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


11:39
#Дякуємо_що_не_стомились

Сьогодні в Україні та світі відзначають День волонтера.

Потужний сплеск волонтерства в незалежній Україні був пов'язаний із подіями Євромайдану.

Це унікальне явище, коли незліченна кількість волонтерів працювали вдень і вночі: готували їжу, розносили канапки та гарячий чай, лікували поранених у сутичках зі спецпризначенцями, підбадьорювали піснями та концертами, збирали кошти. Без допомоги та підтримки волонтерів Майдан не зміг би втриматися так довго й перемогти.

А з початком війни на Донбасі волонтерство сягнуло найвищого рівня розвитку за весь час незалежності. Основним напрямом діяльності волонтерів у 2014 році стала допомога українській армії. Часто, ризикуючи своїм життям, волонтери везли на передову необхідну для бійців допомогу: продовольство, ліки, духовну підтримку, військову амуніцію, яка допомогла їм вистояти та дати гідну відсіч ворогу. За всю історію людства, в жодній країні світу захисники Вітчизни не мали такої щирої та всебічної допомоги.

Нині українське волонтерство має тисячі різних форм і виявів – від плетіння шкарпеток для бійців до розроблення, виготовлення та постачання на фронт безпілотних літальних апаратів.

Волонтерська діяльність охопила всю Шепетівщину. До неї долучились люди різного віку та матеріального статку. Тисячі небайдужих жителів міста та району несли посильну свою допомогу до штабу громадської організації «Хмельниччина. Самооборона і контроль», який заснувала група шепетівських патріотів. Приносили теплий одяг, пиріжки та інші смаколики, плели маскувальні сітки та шили форму. На зібрані кошти закуповували за кордоном бронежилети, каски та іншу необхідну військову амуніцію. Точну кількість шепетівських волонтерів визначити неможливо: вона постійно змінюється, а чимало благодійників не афішують свою діяльність.

Вітаємо з Днем волонтера тих, хто за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Ми пишаємося вашою громадянською позицією та єдністю!

Безмежна вдячність вам, волонтери!

 

 

 

Переглядів: 133 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0