Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Июль 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 26.04.2024, 00:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


16:15
"Це моє місто. Це моя історія"

Друзі, в минулому році, за вашої підтримки ми виграли грант і планували реалізувати проєкт - вуличну виставку в просторі міста "Це моє місто. Це моя історія" в рамках конкурсу соціальних ідей у Хмельницькій області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

Ще на початку лютого ми підготували всі матеріали до друку і вже очікували, що незабаром розпочнемо висвітлювати найцікавіші моменти реалізації проєкту, а в травні зможемо бачити виставку в просторі нашого міста.

На жаль, повномасштабна війна з 24 лютого перекреслила багато планів. В тому числі, і унеможливила повноцінну реалізацію нашого проєкту.

Ми сьогодні бачимо, яку підтримку у цей важкий час надає Україні Європейський Союз та Велика Британія. Тому нещодавно ми отримали пропозицію від наших грантодавців про можливість спрямувати грантові кошти, які виділялись на реалізацію проєкту, на підтримку тимчасово переміщених осіб.

Ворог вже відібрав тисячі життів, зруйнував десятки міст нашої країни, дуже багато людей змушені були покинути свої рідні домівки, рятуючи безцінне - життя.

Враховуючи те, що наш край став прихистком для багатьох людей, які залишились без даху над головою та необхідних речей, ми без сумнівів вирішили скористатись такою пропозицією та кошти гранту спрямувати на допомогу внутрішнім переселенцям.

Дякуємо всім, хто віддав свій голос за цей проєкт при голосуванні, нехай це буде невеличким, спільним внеском нашої громади на підтримку українців, які сьогодні потребують допомоги.

Для прозорості витрат грантових коштів ми звернулися до БФ "Зміцнення громад" . Тому всі кошти підуть на придбання найнеобхіднішої допомоги, яка буде безпосередньо надана тим, кому вона сьогодні край необхідна.

А ми ще раз нагадуємо, що дана благодійна допомога здійснюється в рамках конкурсу соціальних ідей у Хмельницькій області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа». Щиро дякуємо за розуміння та підтримку!

#activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом.

На зображенні може бути: текст

Переглядів: 125 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0