Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Октябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 19.04.2024, 19:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


12:27
Запрошуємо на виставку «Століття нескорених»

Запрошуємо на виставку «Століття нескорених» 

На цьому тижні говоримо про визначні історичні події та їх учасників, які відіграли важливу роль у державотворенні та здобутті незалежності України. Простежити здобутки минулого та сучасного, дізнатися українську історію без радянсько-російської пропаганди можна у 20 стендах виставкого проєкту «Століття нескорених», який експонується у Музеї пропаганди у співпраці з Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum.

Виставка розповідає про ХХ століття в Україні, а саме про сторічний період боротьби українців за державність, демонструє особливості визвольного руху, унікальні риси спротиву, зокрема засоби, яких вимагала боротьба у різні часи 

 «Століття нескорених» — століття двох світових воєн, важкої боротьби за незалежність, ідентичність і право на життя, століття незламності. Але російська пропаганда не змогла не зачепити цей період і своїми методами міфологізувала та перекрутила історичні факти про український національно-визвольний рух. Тож, щоб спростувати їх наративи, продемонструвати причинно-наслідкові зв'язки процесу державотворення у ХХ ст., був створений виставковий проєкт.

Як зазначає один з авторів "Століття нескорених" Ольга Сало: «Ідея виставкового проєкту в тому, щоб показати, що Революція Гідності – це продовження попередньої боротьби за незалежність, яка почалася на початку 20 століття. Завдання було показати Євромайдан і Революцію Гідності як реалізацію здобутого досвіду».

 Виставка «Століття нескорених» триватиме до 20 жовтня у постійній експозиції у Музеї пропаганди. Завдяки такому розташуванню відвідувачі можуть прослідкувати об’єктивну історію української національно-визвольної боротьби ХХ століття та методи радянської пропаганди, якими міфологізували та перекручували історію українства останніх 100 років.

Чекаємо вас на екскурсію ❤️

#музейпропаганди #музейпропаганди_виставка #музейшепетівка #Шепетівка #київ #виставка #нескорені #незламні #історія #ІсторіяУкраїни #боротьбазанезалежність #міфи #російськапропаганда #пропаганда #революція #РеволюціяГідності #Євромайдан

Переглядів: 80 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0