Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Ноябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Четверг, 25.04.2024, 12:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


13:20
Вітаємо з Днем Гідності та Свободи!

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи! 

Українці протягом століть виборюють незалежність, доводять свою незламність не тільки сусідньому ворогу, але й всьому світові. Для нас важливо бути вільними та мати свободу у всіх її проявах, не зважаючи на те, що північний ворог збройними силами намагається окупувати нашу територію, пропагандистськими меседжами заполонити інформаційний простір. Але ми чинимо спротив на всіх ділянках.

День Гідності та Свободи — нагадування про те, що українці до кінця будуть відстоювати своє майбутнє, орієнтуватися на європейські цінності та розвиватися, як сильна та вільна держава. Підтвердженням цього є обидві революції — і Помаранчева (початок 22 листопада 2004 року), і Революція Гідності (початок 21 листопада 2013 року), на честь яких і відзначаємо сьогодні цей день.

❗️ Під час Євромайдану, Революції Гідності люди ціною власного життя відстоювали національні цінності, гідність, свободу, сформували ті орієнтири, які допомагають здобувати перемогу у російсько-українській війні і зберігати та писати власну історію, без впливу радянсько-російської пропаганди.

Від мирних протестів до збройних сутичок, від легких поранень до несумісних з життям, від масових зібрань на центральних площах міст до несення служби в ЗСУ на фронті, від протистояння окупаційним діям на Сході до шаленого опору з моменту повномасштабної війни — українці незламно боролися та продовжують боротися. Зі зброєю в руках з 2014 року наші мужні захисники та захисниці боронять територіальну цілісність України.

Пам’ятаємо всіх, хто брав участь у революціях, відстоював на Майдані європейське майбутнє для нашої країни. Віримо, що всі зусилля, бойовий дух, єдність, незламність приведуть до перемоги! Вшановуємо наших Героїв, пишаємо ЗСУ!

І завжди згадуємо, що ми вистояли на Майдані — переможемо і у війні!

#музейпропаганди #музейшепетівка #шепетівка #незалежність #гідність #свобода #РеволюціяГідності #Революції #помаранчевареволюція #Майдан #майданнезалежності #європа #Вистоїмо #війна #війнавукраїні #Євромайдан #ЗСУ

На зображенні може бути: текст

 

Переглядів: 77 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0