Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Декабрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Вторник, 16.04.2024, 13:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


11:34
Шановні відвідувачі, до Вашої уваги цікаві виставки, які ви можете відвідати щодня з 09:00 до 17:00 у нашому Музеї:

Шановні відвідувачі, до Вашої уваги цікаві виставки, які ви можете відвідати щодня з 09:00 до 17:00 у нашому Музеї:

"Воїни. Історія українського війська" - плакатна виставка, у якій можна простежити історію української армії та її особливості на кожному етапі розвитку, а також зазирнути в минуле, якими були типи військових організацій, чисельність і озброєння військ, методи воєнного мистецтва, найвизначніші битви, однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи (у співпраці з Український інститут національної пам'яті ).

«Шеврони: традиції та честь українського війська» - представлено понад 70 нарукавних нашивок з музейної колекції. Серед них є: нарукавні знаки різних видів і родів військ, Спеціальних військ і служб Збройних Сил України, добровольчих підрозділів. Також наша колекція має неофіційні шеврони, так звані "moral patches", які бійці носять лише в польових умовах з метою морально-психологічного розвантаження.

«Зима, що нас змінила» - про події, що відбувалися на Майдані у Києві, їх учасників, про шепетівчан, зокрема про координатора міської громадської організації ВГО «Майдан», Героя України Миколу Дзявульського, який 20 лютого 2014 року загинув від кулі снайпера.

«Скривавлена нива» — присвячена дослідженню одного із найважчих періодів у нашій історії — Великому терору 1937-1938 років і його жертвам. Зокрема ця фотодокументальна виставка висвітлює долю українського селянства у 20-30-х років ХХ ст., те, з якими складнощами та випробуваннями їм довелося зіткнутися у цей кривавий період, а також з діями радянської влади (у співпраці з Меморіальний заповідник "Биківнянські могили" )

«Україна. Війна в Європі» — ілюструє глибинні передумови сучасного російсько-українського протистояння, наголошує на різних аспектах поточної фази російсько-української війни після повномасштабного вторгнення, розповідає про героїчний спротив українського народу російській окупації (у співпраці з Українським інститутом національної пам'яті)

«Проти Голіафа» — про знані та маловідомі постаті національно-визвольного руху. Виставка знайомить з біографіями людей, що в лавах УПА воювали проти найбільшої тоталітарної імперії ХХ століття - срср. Ви дізнаєтеся, як склалася доля засновниці Червоного Хреста в Україні Катерини Зарицької ("Орися"), чому ім'я Степана Бандери стало символом національного спротиву на два століття, та чому свобода для українців ХХ століття "починалася по той бік відчаю" (у співпраці з Українським інститутом національної пам'яті).

Чекаємо вас у Музеї пропаганди ❤

#музейпропаганди #музейшепетівка #шепетівка #музейпропаганди_виставка #виставка #плакати #шеврони #ЗСУ #війна #війнавукраїні #революція #РеволюціяГідності #Майдан #герої #великийтерор #репресії #визвольнийрух

Переглядів: 69 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0