Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Пятница, 26.04.2024, 00:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


11:14
Патріотична молодь на екскурсії

Патріотична молодь на екскурсії 

У Музей пропаганди завітали вихованці Шепетівський Клуб національно-патріотичного виховання молоді "23". Їх зацікавила виставка «Століття нескорених», яка експонується у співпраці з Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum. Це унікальний виставковий проєкт, що розповідає про століття двох світових воєн, важку боротьбу українців за державність, національну ідентичність, право за незалежність. Цей проєкт також спростовує обширний пласт міфів російської пропаганди.

З учасниками клубу «23» обговорили яскраві події ХХ століття – століття незламності — їх причинно-наслідкові зв’язки, риси спротиву, провели історичні паралелі між революціями та учасниками того часу та сучасності. Зокрема, відмітили, що Революція Гідності – це продовження боротьби за незалежність, яка триває вже не одне століття.

Вихованці охоче ділилися своїми глибокими знаннями про визначальні події цього історичного періоду, адже вони безпосередньо вивчають військову справу, внесок історичних постатей у розбудову сильної держави та боротьбу з наративами російсько-радянської пропаганди.

У межах екскурсії розглянули і фотодокументальну виставку «Розстріляна еліта: Биківнянський вимір» від Меморіальний заповідник "Биківнянські могили". Це один з важких, але обов'язкових до вивчення, періодів в історії – період «Великого терору», коли більшовицька влада прагнула утвердитися в Україні, і шляхом репресій нищила українську інтелектуальну еліту.

Наші екскурси в минуле допомогли детально розібратися у зазначених періодах, підняти цікаві запитання для дискусій 

Чекаємо вихованців шепетівського клубу національно-патріотичного виховання молоді «23» знову у гості 

#музейпропаганди #екскурсії #патріотичнамолодь #молодь #клуб23 #Шепетівка #історія #ІсторіяУкраїни #незалежність #виставка #музейшепетівка #музей

 

Переглядів: 85 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0