Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Июль 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту

Четверг, 28.03.2024, 19:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

МУЗЕЙ ПРОПАГАНДИ


09:33
ПАМ'ЯТЬ НЕ ДЛЯ ТОГО, АБИ ПЛАКАТИ, А ЩОБ ТВОРИТИ ЕНЕРГІЮ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ.

ПАМ'ЯТЬ НЕ ДЛЯ ТОГО, АБИ ПЛАКАТИ, А ЩОБ ТВОРИТИ ЕНЕРГІЮ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ.

Спогади Тетяни Кравець, хресної мами Максима Коваля:

«Липень для нас – це завжди 2014 рік…15 липня минає вже 7 років, як обірвалося життя люблячого сина, онука, брата, племінника і похресника Максима Коваля. Старшого сержанта, стрільця-помічника гранатометника 24-ї механізованої бригади. Ми з біллю згадуємо, як зустрічали Максимка, у скорботі непоправної втрати. Часто себе запитую: за що ж його вбили? За що? За Україну. За любов до неї…

Максим завжди мав загострене відчуття справедливості в першу чергу до себе, до своїх однолітків і до рідні. Був співчуваючим, розважливим, щирим, відкритим, самостійним і завбачливим, готовим завжди прийти на допомогу. Він мріяв бути миротворцем, мабуть, з самого дитинства…. Так сталося, що в родині він зростав серед дівчат(вони були одного віку). Тому, завжди намагався примирити або вирішити конфлікт між дівчатами мирним шляхом.

Ще задовго до Майдану і до війни наш Максимка вирішив піти на контрактну службу. З телефонної розмови, він захоплювався військовим життям , військовою технікою. З його слів: «Хрещена, я знайшов себе тут». Радів мирній службі всього два місяці, а потім потрапив туди…на лінію зіткнення. Мріяв з побратимом з Вінниччини після закінчення війни бути миротворцем у гарячих точках світу. Загинув за три місяці до свого Дня народження, тому назавжди залишився 20-ти річним нашим Максимком.

Просимо Бога, щоб пам’ять всіх убитих згуртувала нас, живих, дала силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Хай горить свіча пам’яті. І серцем нехай кожен з нас торкнеться до цього вічного священного вогню – частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував найдорожчим. Вони повинні жити у нашій пам’яті».

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Переглядів: 128 | Додав: sendu | Рейтинг: 0.0/0